sentrumsgaarden-logo4
sentrumsgaarden-logo4
sentrumsgaarden-logo4
sentrumsgaarden-logo4

HANDEL

MIDT I TANANGER

DET DU TRENGER
MIDT I TANANGER

Endelig! Et samlested der Tanangers puls skal slå. Et treffpunkt for handel og tjenester som vi alle har behov for. Velkommen til Sentrumsgården!

I Sentrumsgården vil du oppleve et myldrende hverdagsliv. Extra etablerer en stor butikk, som kommer til å bugne av gode varer og tilbud. Det jobbes også med å få på plass andre tjenester. 

Vi ser videre for oss ulike konsepter som frisør, apotek, bakeri og blomsterhandel. I tillegg til handel, planlegger vi også for at andre tjenester som lege, fysioterapeauter og kiropraktor kan være en del av miljøet. På Sentrumgården handler alt om deg.
 
Norsea-brosjyre-utkast-digitalt-oppslag

Alt du trenger – ett sted

Sentrumgården blir et et moderne næringsbygg med de fordelene det gir både med hensyn til fleksible innvendige løsninger og solide byggtekniske kvaliteter – signert arkitekt og utbyggere. 
shutterstock_129146456

EXTRA LAVE PRISER

Brød, melk, kaffe og dagens middag finner du garantert på Extra. Men du finner også veldig mye mer.

extra-logo-for-hvit-bakgrunn-2015-bred
shutterstock_523943446

Fysio, lege og kiro på én plass

For oss travle mennesker er det å bo godt det samme som å ha nærhet til det du måtte trenge når du trenger det. Det er ikke bare et stort pluss å ha helsetjenester i umiddelbar nærhet, det er også en forventning. Derfor jobbes det også aktivt med å få de rette tilbyderne av dette på plass i senteret.
 
shutterstock_1055350820

MARKEDSPLASS MED MULIGHEETR

På ”Markedsplassen” legges det armert gress som myker opp området samt gjør det mulig å sette opp  utendørs blomsterkasser, julemarked, boder etc hvis noen av leietakerne ønsker det.
 
Overview-finish

ANDRE MULIGHETER?

Hva bedriftene i Sentrumsgården velger å bruke Markedsplassen til opp til dem. Her er det kun kreativiteten som setter grensene.
EXT_Cam%20_navn

Planløsning – 1.etg

Norsea-brosjyre-tegninger
Norsea-brosjyre-tegninger2
shutterstock_558574759

LEDIGE LOKALER

Vil du etablere deg her?

Ser du muligheter her i Sentrumsgården? Vi har fremdeles ledige lokaler for butikker/bedrifter/selskap som ønsker å være nær både folk som bor og jobber her i nærområdet. Kontakt oss for en nærmere presentasjon – vi kan tilby stor fleksibilitet både mht arealstørrelser, løsninger og innhold.