sentrumsgaarden-logo4
sentrumsgaarden-logo4
sentrumsgaarden-logo4
sentrumsgaarden-logo4

ET BYGG FOR

NYE MULIGHETER

ET GODT STED FOR FREMTIDEN

Endelig! Et samlested der Tanangers næringspuls skal slå. Et treffpunkt for selskaper og næringer som vil være tett på folket og industrien med tjenester som vi alle har behov for. Velkommen til Sentrumsgården – midt i Tananger


Sentrumsgården skal være et inspirerende og levende bygg med høyt aktivitetsnivå. Dette skal skapes gjennom effektiv arealutnyttelse, åpenhet og mye lys i bygget. Gode fleksible plan skaper albuerom og åpenhet inni bygget. Totalt oppføres det fem etasjer fordelt  på tre-bygg-på-bygget med cirka 11.300 kvm BTA totalt. Variasjon i byggmaterialer vil skape fine kontraster. I Sentrumgården handler alt om deg og dine mål.
Bildenaering

Et moderne bygg

Sentrumgården blir et et moderne næringsbygg med de fordelene det gir både med hensyn til fleksible innvendige løsninger og solide byggtekniske kvaliteter – signert arkitekt og utbyggere. 
shutterstock_1260894721

VARIERT INNEMILJØ

Fleksible planløsninger, kontor, møterom, allrom, fellesarealer og kantine med gode byggtekniske kvaliteter skal skape gode innemiljø.
shutterstock_422567341

Godt ARBEIDSMILJØ

Innholdet som kan være alt kontorbedrifter, tjenesteyting, leger, fysio, tannlege og andre helserelaterte skal skape gode arbeidsmiljø. Kombinasjonen av dette er det du som er med å bestemme!
shutterstock_681206938

Takhøyde og luft

Meningsfylte arbeidsoppgaver, koselige kolleger og stor takhøyde er alle elemner for å trives på jobb. Og de fysiske omgivelsene spiller også en viktig rolle for et godt arbeidsmiljø. Sentrumsgården er skapt for trivsel og arbeidsglede.
shutterstock_1028568955

Et steg om gangen

Kanskje er du i oppstartsfasen og på jakt etter et sted hvor forretningen skal spire. Små leietakere skal også kunne bli store i Sentrumsgården  - hvis de selv ønsker det.

Eksempel – planløsning kontoretasje

Norsea-brosjyre-tegninger4
shutterstock_558574759

LEDIGE LOKALER

Vil du etablere deg her?

Ser du muligheter her i Sentrumsgården? Vi har fremdeles ledige lokaler for butikker/bedrifter/selskap som ønsker å være nær både folk som bor og jobber her i nærområdet. Kontakt oss for en nærmere presentasjon – vi kan tilby stor fleksibilitet både mht arealstørrelser, løsninger og innhold.